Prowadząc profil na facebooku "Kebson - Testuje Kebaby" dostaję masę wiadomości z zapytaniami, czy mogę polecić jakiś dobry kebab w danej okolicy. W miarę możliwości staram się Wam pomagać ale chciałbym zacząć pomagać w tej kwestii globalnie.Dla tego postanowiłem zrobić kebabowy ranking z podziałem na miasta. W miarę rozwoju tego bloga będziemy dodawać nowe miejscowości/nowe restauracje z kebabem. Na chwilę obecną udało mi się stworzyć ranking kebabów w Warszawie. Na mojej facebookowej grupie "kebabowa grupka ludzi lubiących kebaby" stworzyłem ankietę, w której wybraliśmy toptop 10 kebabów. Jeśli nie ma tam Twojego faworyta to możesz go dodać, bo ustawienia ankiety są publiczne. https://www.facebook.com/groups/1136273493114893/permalink/1305982216144019/ Jesteś z innego miasta ? Napisz do mnie wiadomość na fanpage kebson to dodamy drugą ankietę do której link będę umieszczał w poszczególnych top 10 Miasta. Zapraszam na profil facebook : https://www....
AMRIT Kebab. CH Wileńska, Warszawa
Wołowina za 15 zł
Największy dzik jaki był dostępny w ofercie w cienkim chlebku.
Za 15 zł to wiadomo, że musi być duży i był, w dodatku smaczny ale nie do końca, poczytaj :
Mięso - amrit jest znany z jakości mięsa, które po prostu jest dobre, dobrze doprawione, nie jest twarde ani za miękkie, smakuje po prostu dobrze a i fajnie jak kebab jest wypakowany mięsem od samego brzegu.Jeśli chodzi o mieso to chętnie spróbuję w przyszłośći czegoś innego z menu.
Bułka - jakość sieciówki Amrit, idealie dopieczona, chrupiąca i smaczna.
Surówka - to najsłabszy element kebaba.Straciłem gdzieś notatkę apropo surówki ale pamiętam, że był tam ogórek kwaśny a sama surówka była bardzo słodka, cały kebab przesiąkł tą słodkoscią a mi to np nie smakuje.Trzeba przyznać, że to nietypowe połączenie i pewnie wielu ludziom to odpowiada, ale ja nie jestem zwolennikiem tego typu rozwiązania
Sos - ostry.Akurat te zdjecie co widzicie to zdjęcie które robił mój kolega Słoń ( pozdrawiam Ciebie ) a mój jest na przeciwko.Sos ostry (na fotce jest mieszany i dla tego o tym wspomniałem ) był całkiem przyzwoity.Nie jest to najostrzejszy sos jaki jadłem w kebsie ale i tak robił robotę.Tylko mówię, od surówki kebab przeszedł tak słodkością, że smak oceniam przez pryzmat tej surówki
15 zł to sporo na kebab, ale jak na Warszawską sieciówkę, i za miejsce do siedzenia to można zapłacić.Polecam
Wołowina za 15 zł
Największy dzik jaki był dostępny w ofercie w cienkim chlebku.
Za 15 zł to wiadomo, że musi być duży i był, w dodatku smaczny ale nie do końca, poczytaj :
Mięso - amrit jest znany z jakości mięsa, które po prostu jest dobre, dobrze doprawione, nie jest twarde ani za miękkie, smakuje po prostu dobrze a i fajnie jak kebab jest wypakowany mięsem od samego brzegu.Jeśli chodzi o mieso to chętnie spróbuję w przyszłośći czegoś innego z menu.
Bułka - jakość sieciówki Amrit, idealie dopieczona, chrupiąca i smaczna.
Surówka - to najsłabszy element kebaba.Straciłem gdzieś notatkę apropo surówki ale pamiętam, że był tam ogórek kwaśny a sama surówka była bardzo słodka, cały kebab przesiąkł tą słodkoscią a mi to np nie smakuje.Trzeba przyznać, że to nietypowe połączenie i pewnie wielu ludziom to odpowiada, ale ja nie jestem zwolennikiem tego typu rozwiązania
Sos - ostry.Akurat te zdjecie co widzicie to zdjęcie które robił mój kolega Słoń ( pozdrawiam Ciebie ) a mój jest na przeciwko.Sos ostry (na fotce jest mieszany i dla tego o tym wspomniałem ) był całkiem przyzwoity.Nie jest to najostrzejszy sos jaki jadłem w kebsie ale i tak robił robotę.Tylko mówię, od surówki kebab przeszedł tak słodkością, że smak oceniam przez pryzmat tej surówki
15 zł to sporo na kebab, ale jak na Warszawską sieciówkę, i za miejsce do siedzenia to można zapłacić.Polecam
Komentarze
Prześlij komentarz